Проведення Тижня охорони праці

На підставі наказу по ДДО від 19.04.2017 р. «Про проведення Тижня охорони праці в дошкільних навчальних закладах міста в 2017 р.», в ДНЗ № 5 з 21.04.17 р.по 28.04.17 р. був проведений тиждень Охорони праці, який включав ряд заходів, метою яких було ознайомлення робітників ДНЗ з питаннями стосовно охорони праці.

Була підготована вся нормативно-законодавча база з питань охорони праці і ознайомлені з нею усі працівники.

Проведений огляд групових кімнат, спортзалів, харчоблоків, пральні, санітарно-побутових приміщень тощо на предмет наявності інструкцій з охорони праці (безпеки життєдіяльності), відповідності санітарно-гігієнічним нормам, правилам пожежної безпеки та електробезпеки. Проведена виставка новітньої літератури, періодики, преси з питань охорони праці.

Організований конкурс на краще робоче місце серед обслуговуючого персоналу.

Усі співробітники були в цей період були ознайомлені зі статистичними даними щодо випадків травмувань на виробництві, основними причинами травмувань та засобами їх запобігань. Пройшли інструктаж з пожежної безпеки та питань охорони праці згідно графіка проведення інструктажів.

Запланований і проведений технічний огляд електрообладнання на пральні, харчоблоці, вентиляційної системи на харчоблоці.

Проведена нарада за участю завідуючої про підсумки проведення «Тижня охорони праці»

Кiлькiсть переглядiв: 288

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.