День відкритих дверей

З метою залучення батьків до навчально-виховного процесу, активної співпраці у вихованні та навчанні дітей, підвищення іміджу дошкільного закладу та з нагоди святкування Дня дошкілля 27 вересня 2017 року в ДНЗ був організований та проведений День відкритих дверей.
У Дні відкритих дверей були запрошені прийняті участь всі бажаючі. День відкритих дверей дав змогу ефективно організувати ознайомлення членів родин наших вихованців з умовами, змістом, методами і прийомами освітнього процесу та залучити батьків до співпраці. Завдяки проведеному заходу батьки отримали необхідний досвід щодо виховання та розвитку дітей, підвищили рівень педагогічної культури.

З цієї нагоди в ДНЗ були організовані: виставки дитячих робіт, художньої літературатури для дітей дошкільного віку, круглі столи. В програмі дня були представлені різні заходи, метою яких було: популяризувати діяльність дошкільного закладу, активізувати взаємодію педагогічного колективу і сімей вихованців, ознайомити із життєдіяльністю дітей у садочку, оцінити якість освітніх послуг, взяти на себе активну роль учасника освітнього процесу, відчути мікроклімат у групах дітей, у педагогічному колективі, висловити свої побажання щодо організації освітньо-виховного процесу та набути нового педагогічного досвіду.

Будній день для маленьких вихованців дитячого садка та їх батьків став незвичайним і довгоочікуваним, адже всі старанно готувалися, щоб продемонструвати свої навички та вміння. Програма групових заходів була досить насичена та цікава. Батьки які були присутні назаняттях, брали безпосередню участь в освітньому процесі.

Напередодні Дня відкритих дверей в ДНЗ була підготовлена виставка спільних робіт батьків та дітей «Чарівниця осінь», яка дала можливість залучити дітей та їх батьків до цікавої співпраці, що сприяло розвитку творчості та створенню доброзичливих стосунків.

/Files/images/ldths/0_328a5_299011a3_XL.jpg

/Files/images/ldths/5c05332128a2e7502113014be3f0f4a4.jpg.jpg

Не залишила захід без уваги міський голова Жадько О.А., яка в особі заступника міського голови Платонової Т.В. привітала всіх зі святом та нагородила грамотами працівників закладу кухаря Авершину С.І. та помічника вихователя Жмур С.О.

Підводячи підсумок проведеного заходупедагоги і батьки зійшлися на думці, що така форма роботи є ефективною у співпраці дошкільного закладу з родиною. Пам’ятайте те, що у «Веселих зайчатах» двері завжди відчинені, а дзвінкий дитячий сміх запрошує всіх у добру світлу казку.

/Files/images/ldths/20170927_080057.jpg

/Files/images/ldths/20170927_080124.jpg

/Files/images/ldths/20170927_083305.jpg

/Files/images/ldths/DSC05835.JPG

/Files/images/ldths/DSC05851.JPG

/Files/images/ldths/DSC05846.JPG

/Files/images/ldths/DSC05849.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 349

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.