16 днів проти насильства



З 25 листопада до 10 грудня 2013 року в дошкільному закладі №5.. успішно пройшла акція “16 днів проти насильства”.

В межах проведення акції було досягнуто основну мету – привернути увагу педагогів та батьків до проблем сімейного насильства.

25 листопада урочисте відкриття Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» в ДНЗ розпачалось з наради при завідуючій та засідання консультативного пункту за участю батьків. Розглядалось питання «Насилля в сім’ї. Профілактика. Попередження», «Права дитини» (презентація).


Також 25 листопада була організована виставка сімейних робіт «Світ без насильства». Батьки дуже відповідально підішли до цієї проблеми.

В рамках акції “16 днів проти насильства” було проведено роз’яснювальної роботи з педпрацівниками, батьківською громадськістю щодо недопущення випадків фізичного та психологічного насильства відносно неповнолітніх, щодо причин та умов, які сприяють скоєнню злочинів над неповнолітніми.

Протягом листопада було вивчено умови виховання та утримання дітей із сімей, що опинились у складних життєвих обставинах.

Під керівництвом практичного психолога було розроблено та розповсюджено листівки для батьків «Відповідальне батьківство».

Кiлькiсть переглядiв: 422

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.